Frida Kennis

Frida Kennis 

 

Betty Sluyzer

Betty Sluyzer 

Ik ben kinderfysiotherapeut en moeder van Mia en Ella.
Ik heb een eigen praktijk voor (kinder)fysiotherapie en podoposturale therapie in Amersfoort. Ik geef ook zwangerschapsbegeleiding en ZwangerFit en cursussen Babymassage.

Om het spelen met de baby leuker en makkelijker te maken en om de adviezen om een voorkeurshouding en/of een afgeplat hoofdje te voorkomen op een leuke manier over te brengen, heb ik samen met Betty Sluyzer het speel- en beweegprogramma Babygym ontwikkeld.

Kijk voor meer informatie over mijn praktijk op mijn website: www.fridakennis.nl

 


 LogoFrida338x208

 

Ik ben neerlandica, schrijfster van boeken voor 0-12 jaar en schrijfster van kinderliedjes en ik ben de moeder van Frida en Mitzy. Ik geef workshops aan ouders, leidsters, PM-ers, leerkrachten, logopedisten, bibliothecarissen en andere geïnteresseerden en ik speel muzikale voorstellingen voor baby’s, peuters en kleuters. Soms samen met Michiel Megens, de componist van al mijn liedjes.

Ik heb heel veel materialen ontwikkeld voor de taalstimulering en het leren lezen en ik ben in 2001 met de Betty Sluyzer Winkel gestart, waarin mijn boeken, cd’s, spelletjes en andere materialen te koop zijn.

Kijk voor meer informatie over mijn materialen en workshops op www.bettysluyzer.nl

BettySluyzerLogo338x300

Delen

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn